top of page

MENU

'Leve de Veluwe' 

4 gangen diner

Ambachtelijk zuurdesem brood met smeersels

Bloem en meel van de Molen van Hulshorst ‘De Maagd’

 

Voor warm

Harderwijker vissoep: licht gebonden soep met zuurdesem croutons en paddenstoelen.

 

Voor koud

Ceviche van bot: op zuur gegaarde bot versierd met fijngesneden radijs.

 

Entremet

Vlierbloesem sorbet met gekonfijte rabarber, partje citroen en aalbes.

 

Hoofd

Wilde Veluwe Eendenborst: Veluwse eend geserveerd op een puree van pastinaak en aardappel, peultjes gebakken in roomboter en langzaam gegaarde cherry tomaat. Begeleid door een rode wijn saus.

 

Dessert

Frambozenslagroom mousse, in de oven gegaarde rode bosbiet en witte chocolade. 

Na

Koffie met Arretjescake naar origineel recept

De kosten voor het diner zijn € 42,50

bottom of page