top of page


MENU
'Leve de Veluwe'
4 gangen diner
Ambachtelijk zuurdesem brood met smeersels
Bloem en meel van de Molen van Hulshorst ‘De Maagd’
Voor warm
Harderwijker vissoep: licht gebonden soep met zuurdesem croutons en paddenstoelen.
Voor koud
Ceviche van bot: op zuur gegaarde bot versierd met fijngesneden radijs.
Entremet
Vlierbloesem sorbet met gekonfijte rabarber, partje citroen en aalbes.
Hoofd
Wilde Veluwe Eendenborst: Veluwse eend geserveerd op een puree van pastinaak en aardappel, peultjes gebakken in roomboter en langzaam gegaarde cherry tomaat. Begeleid door een rode wijn saus.
Dessert
Frambozenslagroom mousse, in de oven gegaarde rode bosbiet en witte chocolade.
Na
Koffie met Arretjescake naar origineel recept
De kosten voor het diner zijn € 42,50

bottom of page